Wednesday, April 4, 2007

Selamat Datang

Selamat Datang di Blog saya....

Saya berdoa Anda senantiasa bersemangat dan sukses sesuai apa yang Anda inginkan !
Kalau Anda belum punya keinginan, segeralah merenung apa yang Anda inginkan !

Mari kita mendekati keinginan kita !
Hidup bahagia di dunia dan di sisi Tuhan kelak. Amiien

Salam Entrepreneur !

Masbukhin Pradhana

6 comments:

Agus Purhito said...

Cak Bukhin,
Saya Agus Purhito ( Itok ), asli arek Suroboyo yang lagi nyungsep di Batam. Cak Bukhin mungkin udah lupa ama saya. Saya dan sampeyan adalah angkatan yang sama di PT. NatSteel Mukakuning Batam. Bedanya sampeyan dari UniBraw saya dari ITS Surabaya. Sampeyan di departement debugnya Mas Arfa, saya di Process department. OK cukup ceritanya.
Saya tertarik untuk berkecimpung di bisnis grosir pulsa seperti sampeyan. Bisa bantu saya gimana mewujudkannya di Batam.
Maturnuwun sakderengipun.

Agus Purhito ( Itok )

Sekarindo Bakti said...

Hallo bos...saya kejar sampean dari SWA sampe webnya pak purdi, ketemu dah. Saya udah pernah kirim email ke sampean tp engga di baca kayaknya, maklum orang sibuk.
Saya sama kaya sampean, dari 0, Alhamdulillah sekarang udah punya 2 toko sembako, 7 konter pulsa, 12 wartel nusantara,1bengkel las,1kontraktor sekala kecil,dan sedang merintis pembukaan bengkel Hp di bawah bendera Sekarindo Bakti group. Bisa minta sharing bisnis loundry kiloan, bos? krn udah banyak yg nyuci tp nitip ke orang lain, kan klau buka sendiri udah langsung ada pelanggan..he..he..
Matur nuwun sanget Bos.. Monggo.

F. Kusna said...

Halo Cak, Sampeyan alumni poltek malang jurusan elektro angkatan 93/94 yo?
Kayanya aku pernah kenal Sampeyan waktu ospek. Aku alumni poltek angkatan 93/94 juga, jur tekim. Wah sampeyan wes sukses yo, bagi ilmune dong.

Rizoa Maskuero said...

ass..
blogna baru yuph.. lam knal y....

Irwan said...

Hallo Pengusaha Sukses.

Salam aja. Iseng - iseng buka blogmu. Kapan kapan kalo butuh saran berbisnis boleh dong.....he..he..he.

Kapan ke Batam lagi? jangan lupa mampir lagi.

Semoga Trus Sukses.

arif wijaya said...

Assalamu'alaikum

Khin...Bukhin...kok tambah pinter ngomong ae saiki awakmu.Malah jeneng dimbuhi pradana barang koyok vocher wae. Mosok kudu gawe Cak barang ambek awakmu. Mesti awakmu nggak bakal lali karo aku...Debugger paling handal nang Natsteel sing lek ngilang ora tau konangan.SIWOT TOWIS. Yen wis terkenal mbok dibagi karo kancane...misale undangan gratis po piye he..he....opo maneh kanggo alumni Natsteel. Trs terang salut ambek awakmu. Cmn ngene lek awakmu nggak lali (biasane wong sukses lali) akeh konco alumni Natsteel sing sik morat-marit. Yo koyo aku barang. Tp we mesti ngelokne...
Tp ngene2 aku yo enterprenur koyo awakmu. Kon mesti ngerti aku kait biyen lek aku seneng gawe acara dewe. Tp aku pingin sharing ambek awakmu ben melu sukses. Mbuktekne yen begundale Debug koyo aku iso sukses. Aku usaha komputer. Lan saiki aku termasuk penguruse APKOM KEDIRI. Yen awakmu ono wektu yek opo yen tak undang nang kediri seminar koyo sing saiki mbok gawe. (MOSOK MBAYARI REK....hee22. Soale aku yo pengin mbentuk karakter enterprenur nang kene. Gimana boss? Gak kabotan khan ?
Suwun sakdurunge

Wassalamu'alaikum

Regards

SIWOT TOWIS